Acțiuni pentru prevenirea răspândirii Covid-19. Sancțiuni de peste 715.900 de lei, în ultimele 24 de ore
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 03 Martie, 17:23
Acțiuni pentru prevenirea răspândirii Covid-19 / Imagine de tevenet de la Pixabay
În ultimele 24 de ore, Poliția Română, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.  

Peste 7.400 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 813 acțiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară la nivel național, transmite IGPR într-un comunicat de presă.

Au fost efectuate 56.709 verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse.

În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 4.149 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 715.900 de lei.

„Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Pentru siguranța tuturor, recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.”, mai arată IGPR.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro