Acrobații la 70 de metri înălțime. Un francez a mers pe coardă între Turnul Eiffel și Teatrul Chaillot / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Captură YouTube AFP News Agency
Sursă foto: Captură YouTube AFP News Agency
Un cunoscut acrobat francez a mers pe o coardă suspendată la 70 de metri înălțime.

Spectacol la înălţime în inima Parisului. Un cunoscut acrobat francez a parcurs distanţa dintre Turnul Eiffel şi Teatrul Chaillot (ŞAIO), pe o coardă suspendată la 70 de metri înălţime. Evenimentul, transmis în direct de mai multe televiziuni, i-a ţinut cu sufletul la gură pe localnicii şi turiştii care au urmărit spectacolul de jos.

Sute de oameni aflaţi la baza Turnului Eiffel l-au susţinut cu aplauze pe tânărul temerar. Acrobatul Nathan Paulin, în vârstă de 27 de ani, a parcurs distanţa de 670 de metri în aproximativ o jumătate de oră. El a avut un cablu de protecţie legat de coardă. Paulin s-a pregătit timp de patru ani pentru periculosul număr artistic.



"Nu a fost deloc uşor să parcurg cei 670 de metri şi să mă concentrez. A fost destul de stresant şi mult mai dificil decât îmi imaginam. Dar a fost foarte frumos şi mă bucur că am putut să împart această experienţă cu toată lumea.", a declarat Nathan Paulin, acrobat.

În 2019, acrobatul francez a realizat o altă performanță spectaculoasă, traversând pe coardă o distanță de 510 metri la 150 de metri înălțime, între doi zgârie-nori din cartierul parizian La Defense, scrie Publika.

VIDEO VIRAL cu un curier care a mers spre adresa de livrare, chiar dacă apa era aproape până la brâu

Imaginile cu un curier care a continuat să meargă prin apă, în Brooklyn, în timpul inundațiilor, pentru a ajunge la adresa de livrare, au atras reacţii pe Twitter. Bărbatul care livrează mâncare a fost surprins în Brooklyn în timp ce se chinuia să traverseze o stradă inundată, cu bicicleta pe care era agăţată sacoşa cu comanda.

Gestul bărbatului i-a surprins pe trecători şi a atras atenţia internauţilor, care îl caută pentru a-l recompensa.

Inundaţiile care au afectat patru state din nord-estul Statelor Unite au ucis cel puţin 44 de persoane, în condiţiile în care rămăşiţele uraganului Ida au dezlănţuit ploi torenţiale care au inundat liniile de metrou din New York şi au împiedicat zborurile.

Guvernatorii din New York şi New Jersey au cerut locuitorilor să rămână acasă, în timp ce echipajele lucrau pentru a curăţa drumurile şi a restabili serviciile de metrou şi legăturile feroviare care deserveau milioane de rezidenţi, scrie Mediafax (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel