Acord coaliția de guvernare. Bogdan Chirieac: Asta e boală lungă, moarte sigură
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Coaliția de guvernare a ajuns în această seară la un acord.

Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat în direct la Antena 3 cu privire la acordul făcut în această seară de către coaliția de guvernare. 

”Dacă se pune batista pe țambal acum, găsindu-se o formulă cu doamna Ioana Mihăilă ministru și domnul Vlad Voiculescu consilier onorific, asta dacă nu îl pune înapoi ministru, că dânsul asta dorește, acest scandal se încheie acum, odată cu Paștele ortodox și va reîncepe în iunie. Se va termina sesiunea parlamentară la 1 iulie și va reîncepe în septembrie. Asta e boală lungă, moarte sigură. În bula lor neomarxistă oamenii ăștia nu scad (n.r. în sondaje). Acesta e precariatul din România. Asta se întâmplă. Problema e a PNL-ului. Cei care decontează faptele sunt cei de la PNL. Nici UDMR-ul nu scade, el stă pe 7%, la fel și USR-PLUS stă între 10 și 15%. Problema este a președintelui Iohannis și a PNL-ului. PNL-ul va face pragul, dar nu e totuna dacă ai făcut 25% ca în decembrie sau faci cu o singură cifră la următoarele alegeri”, a declarat Bogdan Chirieac.  

Bogdan Chirieac s-a arătat indignat și de modul în care reprezentanții coaliției de guvernare au făcut declarații de presă. 

”Mulți din conducerea USR au un comportament exotic, ca să nu spunem extremist sau altfel. Eu sunt șocat. Eu credeam că avem prim-ministru, dar nu s-a văzut în seara asta. Nu l-au lăsat să vorbească. Dacă doamna asta distinsă ajunge ministru al Sănătății și domnul Vlăduț ajunge consilier onorific înseamnă că Florin Cîțu își ia castana în cap”, a mai declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel