Data publicării:

Acești doi tineri au în comun un singur lucru: faptul că nu există. Care e explicația

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Bing AI
Foto: Bing AI
Acești doi tineri din fața Palatului Parlamentului au în comun un singur lucru: faptul că nu există.

DALL-E 3, un sistem de inteligență artificială dezvoltat de OpenAI, creează imagini pentru Bing, motorul de căutare al Microsoft. DALL-E 3 folosește un model de limbaj natural numit GPT-3 pentru a interpreta cererile utilizatorilor și a genera imagini relevante și creative.

Imaginile sunt apoi afișate pe Bing ca rezultate de căutare sau sugestii. Câteva exemple de imagini generate de DALL-E 3 ar fi un portret al unui tânăr cu ochelari și o pălărie sau o ilustrație a unei fete care zboară pe o mătură.

DALL-E 3 se bazează pe o rețea neuronală convoluțională pentru a recunoaște și a combina elemente din diferite domenii, cum ar fi animale, plante, obiecte sau oameni. Există totuși provocări și limite ale tehnologiei, precum etica, calitatea și originalitatea imaginilor.

2. Foto: Bing... (bing-ilustartiv-inteligenta-artificiala-demonstrativ--2_20138100.jpg)

3. Foto: Bing... (bing-ilustartiv-inteligenta-artificiala-demonstrativ-4_70943500.jpg)

Windows 11 primește noi funcții de AI

 

Windows 11 va primi o actualizare majoră, care va include toate funcțiile Copilot și noile experiențe bazate pe AI în aplicații ca Paint, Photos, Clipchamp și altele, direct pe PC, conform anunțului făcut de Windows. Cu ajutorul Copilot în Windows (disponibil în varianta de preview), utilizatorii vor putea să își simplifice crearea de conținut și să își finalizeze sarcinile mai rapid și mai eficient.

Bing va beneficia de cel mai nou model DALL.E 3 de la OpenAI, care va oferi avantaje precum răspunsuri personalizate în funcție de istoricul căutărilor și o experiență de shopping îmbunătățită prin inteligența artificială.

Microsoft 365 Copilot, împreună cu noul asistent AI Microsoft 365 Chat, va fi disponibil pentru clienții enterprise din 1 noiembrie 2023, schimbând modul în care lucrăm.

De asemenea, Microsoft lansează noi dispozitive Surface compatibile cu aceste actualizări, care pot fi precomandate din 21 septembrie.

Windows Backup facilitează trecerea la un nou PC cu Windows 11. Cu Windows Backup, transferul fișierelor, aplicațiilor și restaurarea setărilor de pe un PC pe altul este mult mai rapid. Toate acestea, inclusiv Copilot în Windows, vor fi disponibile din 26 septembrie, ca parte a ultimei actualizări Windows 11, la versiunea 22H2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel