Acestea sunt lunile în care te poți muta în chirie mai ieftin, pe o piață în care prețurile au explodat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Piața chiriilor este în creștere. Tot mai mulți se mută în București, tot mai puține apartament se găsesc pe piața imobiliară, din cauza blocajului autorizării construcțiilor noi, dar și sistemul de creditare a devenit tot mai limitat. În acest context, iată ce trebuie să știi. 

”Cele mai avantajoase prețuri pentru chirii le găsim în iulie - august și decembrie - ianuarie. În decembrie, cred că le găsim cele mai avantajoase” spunea Diana Micu, expert imobiliar, într-un interviu din 2023, acordat DCNews și DCBusiness. 

Informația este cu atât mai prețioasă cu cât a explodat prețul clădirilor, după cum a dezvăluit Diana Micu în interviul acordat luni. 

În emisiunea ”Totul despre bani”, expertul imobiliar a spus că ”au crescut foarte mult chiriile, prețurile se află la un nivel record”. Acesta a adăugat că prețurile mari ale chiriilor au fost întreținuțe și susținute de lipsa de locuințe noi de pe piață. ”Nevoia de a locui este în continuă creștere în București. Sunt foarte mulți care se mută pentru facultate, pentru job. Și existând problema acordării dificile a creditelor, automat a crescut foarte mult cererea pentru chirii și când cererea este ridicată, și prețul ofertei crește”. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel