Acest cățel a fost abandonat într-o parcare pentru că s-a născut cu șase picioare. Acum a primit șansa la o viață nouă
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, Greenacres Rescue
foto: Facebook, Greenacres Rescue
Un cățel cu șase picioare a ajuns să fie iubit de o lume întreagă după ce a fost postat pe internet.

Un adăpost de animale din Regatul Unit a ajuns în centrul atenției după ce a salvat un cățel născut cu șase picioare. Femela din rasa Cocker Spaniel a ajuns la un cabinet veterinar local pe 27 septembrie, după ce a fost găsită abandonată într-o parcare din Pembroke Dock.

Adăpostul pentru animale din Pembrokeshire a relatat întreaga poveste a cățelușului pe pagina lor de Facebook și a îndemnat proprietarul sau orice persoană care deține informații despre acest animal să se prezinte la centrul lor. Totodată, personalul a demarat un plan de tratament în colaborare cu medicii veterinari. „Nu avem idee de ce s-ar fi născut cu acest defect”, a declarat Mikey Lawlor din Greenacres pentru Newsweek. „N-am mai văzut așa ceva până acum”.

Botezat după Mica Sirenă

Câinele a primit numele Ariel, inspirat de personajul din "Mica Sirenă", datorită aspectului picioarelor sale suplimentare, asemănătoare cu o coadă. Cu toate acestea, în ciuda picioarelor în plus, Ariel a fost supusă unei evaluări medicale, iar medicii au concluzionat că organele sale sunt în regulă și nu prezintă alte probleme majore. Cu toate acestea, s-a constatat că pelvisul său nu s-a dezvoltat corect din cauza articulației suplimentare a șoldului.

Medicii veterinari intenționează să reevalueze starea lui Ariel peste o lună, având în vedere eliminarea membrelor suplimentare și explorarea funcțiilor picioarelor rămase. Există posibilitatea ca ea să fie nevoită să își piardă unul dintre picioare din cauza structurii membrelor suplimentare și a pelvisului, însă acest lucru depinde de evoluția situației.

Chiar dacă tratamentul va fi de lungă durată, implicând intervenții chirurgicale și perioade extinse de recuperare, medicii veterinari de la adăpost sunt optimiști cu privire la posibilitatea de a o ajuta pe Ariel să ducă o viață cât mai normală posibil. Cățelușa s-a adaptat minunat la adăpostul pentru animale și a început să primească vaccinurile necesare. În plus, primește dragoste, atenție, mâncare bună și foarte mulți vizitatori din zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel