Data publicării:

Acest câine este identic cu Snoopy, dar povestea din spatele său nu este deloc plăcută

Autor: Elena Didila | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa Foto Instagram bayley.sheepadoodle
Sursa Foto Instagram bayley.sheepadoodle
Bayley este un Mini Sheepadoodle în vârstă de aproape doi ani, o mică vedetă patrupedă cu peste 214.000 de urmăritori pe Instagram și acum este și în atenția presei din Statele Unite. 

CNN a publicat povestea pe Instagram a lui Bayley, un Mini Sheepadoodle care ar putea fi foarte bine versiunea live a lui Snoopy. Bayley nu numai că respectă perfect toată colorarea câinelui creată de caricaturistul Charles M. Schulz dar și fizionomia este impresionantă. Pornind de la ochi, perfect rotunzi.

În ciuda asemănării, rasa lui Bayley nu este aceeași cu cea a lui Snoopy. În intențiile lui Schulz, Snoopy este inspirat de un beagle, în timp ce Bayley este un Mini Sheepadoodle, o încrucișare între un ciobanesc englez și un pudel.

Potrivit biografiei lui de pe Instagram, Bayley are aproape doi ani. Asemănarea a fost descoperită de profilul de Instagram DoodleDogsclub care a publicat o postare în care îi compară cei doi câini: acest conținut a ajuns la 1,4 milioane de like-uri.

Câinii Mini Sheepadoodle

Mini Sheepadoodle nu este tocmai o rasă, ci o încrucișare între două rase. Este ceea ce în ultimii ani a fost definit ca un câine de designer, o încrucișare creată între două rase motivată mai ales de motive estetice. Cei doi părinți ai lui Bayley sunt un câine ciobănesc și un pudel de jucărie. Din astfel de încrucișări forțate se nasc adesea cățeii cu boli ereditare, potrivit Fanpage.

Unul dintre crescătorii care au început tendința câinilor de designer este Wally Conron, inventatorul Labradoodle, o încrucișare între Labrador Retriever și pudeli.

Într-un podcast el a declarat: ”Am început un trend foarte periculos, am deschis o cutie a Pandorei și am eliberat monstrul lui Frankenstein”. În special pentru Conron, majoritatea Labradoodle-ilor creați au fost ”nebuni sau au o problemă ereditară”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de B A Y L E Y ????♥️ (@bayley.sheepadoodle)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel