Data publicării:

Aceasta este miza alegerilor. De ce spune Mircea Geoană că ”Turul unu este noul tur doi”: Dați mesajul mai departe

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
foto: Agerpres
foto: Agerpres

Mircea Geoană, candidat independent la Președinția României, afirmă că la aceste alegeri prezidențiale turul unu este noul tur doi. 

Prezent la Pitești, la lansarea Angajamentului pentru România, Mircea Geoană, candidat independent la Președinția României, a explicat de ce este singurul candidat înscris în cursa prezidențială care îi poate învinge pe George Simion și Marcel Ciolacu.
 
”La aceste alegeri, turul unu va fi definitoriu pentru rezultatul final! Turul unu este noul tur doi, pentru că rezultatul turului doi este previzibil. Ce pot să vă spun, și este un lucru evident și din sondaje și din ceea ce simțim de la oameni, că singurul care poate să-l oprească pe George Simion să intre în turul doi sunt eu. Și singurul care poate să-l bată pe Marcel Ciolacu în turul doi, sunt eu!”, a declarat Mircea Geoană.
 
Mircea Geoană i-a îndemnat pe cei prezenți să ducă mai departe mesajul său, pentru că aceasta este miza alegerilor, în ce direcție o ia România, iar adevărata bătălie pentru viitorul României se dă pe 24 noiembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel