Accidentul aviatic din Apuseni: Romanița Iovan cere despăgubiri pentru moartea soțului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Creatoare de modă Romanița Iovan s-a constituit parte civilă în dosarul penal privind tragedia aviatică din Munții Apuseni, în care soțul său, Adrian Iovan, și-a pierdut viața, potrivit sursazilei.ro .

Surse apropiate anchetei susţin că deşi procurorii militari au trecut la audierea părţilor civile din dosar, investigaţiile ar putea dura şi un an. Motivul este reprezentat de întârzierea raportul CIAS, mai exact partea tehnică a raportului care urmează să fie reconfirmată de către fabricantul sistemelor electronice aflate la bordul aparatului de zbor.

Romanița Iovan a fost contactată de Romanița Iovan, dar creatoare de modă a refuzat să facă vreun comentariu despre întâlnirea cu procurorii militari de la Parchetul General. Totodată, ea a cerut înțelegere față de hotătârea ei de anu apărea în public în niciun context în acest an.

Un avion de mici dimensiuni BN2 a aterizat forțat, la 20 ianuarie, în zona Beliș-Scărișoara, accident în urma căruia pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdut viața. Epava avionului a fost găsită după aproximativ 6 ore de căutări, prima oară de către unul dintre sătenii din zona Apusenilor. Studenta la medicină Aurelia Ion şi Adrian Iovan au fost înmormântaţi cu onoruri militare în 23 ianuarie.

Descoperire neașteptată în avionul prăbușit în Apuseni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel