Accident Vaslui. Elicopter SMURD, solicitat: doi copii răniți
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Intervenție SMURD
Intervenție SMURD
Doi copii în vârstă de cinci şi respectiv sase ani au fost transportaţi la spital, în urma unui accident de circulaţie petrecut DE 581, la intersecţia cu DJ 245D.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, o maşină înmatriculată în Bucureşti, care efectua servicii de curierat, a fost acroşată de o betonieră cu număr de Vaslui, al cărei şofer nu a păstrat distanţa regulamentară, şi proiectată într-un autoturism marca Hunday, care circula regulamentar, înmatriculat în judeţul Constanţa, în care se afla o familie - mama, tatăl şi doi copii, în vârstă de 5, respectiv 6 ani.

În urma accidentului, doi tineri aflaţi în maşina de curierat au fost accidentaţi grav, ei fiind duşi la spital. Pentru unul dintre ei a fost solicitat un elicopter SMURD. Mama şi cei doi copii, din autoturismul înmatriculat în Constanţa, au fost transportaţi la spital. Şoferul betonierei şi conducătorul auto al autoturismului Hunday au refuzat transportul la spital.

Poliţiştii continuă verificările la faţa locului pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul. În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă

În urma impactului, mai multe colete din maşina de curierat au fost împrăştiate pe carosabil.

Autorităţile au activat Planul Roşu de interveţie, iar la locul producerii accidentului au fost trimise două echipaje de descarcerare şi mai multe echipaje medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel