Accident tragic înainte de Paști: Doi tineri, de 15 și 19 ani, au murit
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Poliția Română
FOTO: Poliția Română
Doi tineri, de 15 și 19 ani, au murit după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat.

Doi tineri au murit, iar doi minori au fost răniți, în urma unui accident rutier produs, joi, pe DN 65A, în localitatea argeșeană Căldăraru, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, transmite IPJ Argeș, scrie Agerpres. 

”În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65 A, dinspre Pitești, în localitatea Căldăraru, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un stâlp de electricitate și un copac și s-a răsturnat pe plafon”, informează IPJ Argeș.

În urma impactului, conducătorul auto și un pasager, de 15 ani, au rămas încarcerați, iar în urma extragerii de către echipajele specializate au fost declarați decedați.

Alți doi tineri, de 14, respectiv 17 ani, pasageri în autoturism, au fost răniți, însă, după evaluarea efectuată de echipajele medicale, au refuzat transportul la spital.

În cauză, va fi întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Citește și: Răsturnare de situație cu accidentul mortal din Suceava. Șoferul fugar ar fi cunoscut-o pe victimă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel