Data actualizării:
Data publicării:

Accident tragic în Cisiordania. Poliția israeliană a omorât o fetiță de 3 ani în timp ce trăgea asupra unui vehicul la un post de control - VIDEO

Autor: Cristian Cîșleanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură de ecran / Foto: Video X manniefabian
Captură de ecran / Foto: Video X manniefabian
Poliția israeliană a omorât o fetiță de 3 ani la un post de control din Cisiordania.

Poliţia israeliană a anunţat că agenţi de-ai săi care răspundeau unui atac cu maşină la un post de control în Cisiordania au tras asupra unei fetiţe palestiniene, medicii confirmând ulterior moartea copilului în vârstă de 3 ani, transmite AFP.

Imagini luate cu camerele de supraveghere şi difuzate de poliţia israeliană arată o camionetă mare trecând prin postul de control din Biddu, o zonă situată între Ierusalim şi Ramallah, în Cisiordania, teritoriu ocupat de Israel din 1967.

O altă camionetă, mai mică, o urmează rapid, loveşte agenţii postului de control şi se îndepărtează.

Pe aceste imagini, se vede cum poliţia deschide focul în direcţia celor două vehicule.

Poliția a transmis într-un comunicat că ”teroriştii au fost neutralizaţi”

”După ce au tras asupra teroriştilor, o fetiţă care se afla într-un alt vehicul la postul de control a fost rănită”, a declarat poliţia israeliană.

”Teroriştii au fost neutralizaţi”, afirmă poliţia într-un comunicat, fără a preciza dacă atacatorii sunt morţi sau în viaţă.

Poliţia adaugă că un ”examen preliminar” indică faptul că vehiculul în care se afla fetiţa a fost de asemenea lovit şi că va fi întreprinsă o anchetă aprofundată.

Serviciul de urgenţă israelian, Magen David Adom (MDA), a declarat, într-un comunicat propriu, că o fetiţă în vârstă de 3 ani a fost adusă la echipa sa la locul atacului.

”După un examen medical, ea a fost declarată decedată”, adaugă comunicatul, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel