Accident teribil cu o ambulanță. O femeie 'a zburat' câțiva metri-VIDEO
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Scene greu de privit la intersecția bulevardelor Unirii și Nicolae Bălcescu din Buzău. Un autoturism condus de un tânăr a fost acroșat de o ambulanță aflată în misiune, a lovit doi pietoni, după care s-a răsturnat pe carosabil.

Accidentul s-a produs vineri seară. Autoturismul Ford, la volanul căruia se afla un tânăr din Buzău, circula dinspre McDonald's înspre zona de nord a municipiului când, din partea dreaptă, dinspre Palatul Comunal, a fost surprins de o ambulanță care avea semnalele vizuale și acustice pornite.

Acroșat de ambulanță, autoturismul a pătruns pe scuar, unde o femeie și copilul ei așteptau să traverseze. Martorii spun că după impact, mama fetiței a zburat, pur și simplu, câțiva metri, rămânând întinsă pe asfalt, în timp ce copilul a suferit răni minore.

După ce a distrus semaforul și gardul de protecție de pe scuar, mașina s-a răsturnat și a rămas cu roțile în sus pe carosabil. Șoferul, un tânăr de aproximativ 30 de ani, a scăpat nevătămat. 

Șoferul ambulanței a declarat că imediat după accident a încercat să acorde primul ajutor femeii lovite, care se află acum în stare gravă la spital. El transporta un pacient cu o plagă înjunghiată, care a fost preluat, împreună cu femeia rănită, de către echipaje SMURD sosite la fața locului.

Polițiștii au desfășurat cercetări, pentru a stabili cine se face vinovat de evenimentul rutier, informează Reporter Buzoian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel