Accident pe DN1. Traficul rutier, îngreunat în zona Timișul de Jos
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Traficul rutier pe DN1 Braşov - Predeal, pe sensul către Ploieşti, se desfăşoară îngreunat la kilometrul 156+600 de metri, în zona Timişul de Jos, din cauza unui accident, informează, luni, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Sursa citată reaminteşte că valorile de trafic sunt extrem de ridicate, iar între Braşov - Predeal - Buşteni şi Sinaia se formează, pe anumite tronsoane, coloane de autovehicule.

"Conducătorii auto care doresc să se deplaseze pe ruta Braşov - Ploieşti sunt sfătuiţi să utilizeze DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte. Automobiliştii care doresc să se întoarcă din Braşov în Capitală pot folosi, pentru a evita ambuteiajele, ruta Braşov - DN73 - Râşnov - Bran - Câmpulung - Piteşti - A1 - Piteşti - Bucureşti", precizează comunicatul citat, scrie Agerpres.

Conducătorilor auto li se recomandă să circule cu prudenţă sporită, să adapteze viteza de deplasare la starea carosabilului şi vizibilitate, să păstreze distanţa în mers între autovehicule pentru a putea efectua orice manevră în condiţii de siguranţă şi să utilizeze centurile de siguranţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel