Accident neobișnuit în Botoșani. Un tânăr a fost lovit pe trecerea de pietoni de un CÂINE care alerga cu viteză - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânăr din Botoșani, lovit de un câine pe trecere de pietoni / Foto: Captură video
Tânăr din Botoșani, lovit de un câine pe trecere de pietoni / Foto: Captură video
Un tânăr din Botoșani a fost lovit pe trecerea de pietoni de un câine.

Sigur nu ați mai văzut așa ceva. Un tânăr din Botoșani a fost lovit pe trecerea de pietoni de un câine. Probabil vă așteptați să fie vorba despre o mașină, dar nu, chiar este vorba despre un patruped care alerga în zonă. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile au ajuns rapid pe rețelele de socializare. În filmare se vede cum tânărul încearcă să treacă strada iar la scurt timp un câine care alerga după o mașină îl pune la pământ.

Impactul a fost unul foarte puternic, bărbatul  a fost efectiv trântit la pământ. S-a lovit la cap și la spate după ce a căzut pe asfalt. Tânărul a rămas întins pe șosea câteva momente. Imaginile au fost postate de polițiștii din Botoșani. 

Două albine au deschis o sticlă de suc, lucrând împreună

Dacă acest video vi se pare unul neobișnuit, vă recomandăm să îl vedeți și pe cel în care protagoniste sunt două albine  care au reuşit, lucrând împreună, să scoată capacul unui suc de portocale. Imaginile incredibile au fost surprinse în Sao Paulo, Brazilia.

În clipul ajuns viral pe Internet se vede cum cele două albine s-au poziţionat de o parte şi de alta a sticlei și, folosindu-se de piciorușe, au reuşit să îndepărteze capacul sticlei. Persoana care a realizat clipul a povestit pentru Viral Hog că totul s-a întâmplat „în timpul pauzei mele de prânz.”

„Am luat un suc de la un client, dar la scurt timp albinele l-au furat.”, a povestit realizatorul clipului. 

Comentariile nu au întârziat să apară. Internauții le-au lăudat, dar și-au și ridicat câteva semne de întrebare: „Acest video este uimitor, dar şi înfiorătoare. Cum naiba au reuşit să facă asta?”; „Albinele: Voi, oamenii, ne-ați luat mierea, așa că vă luăm și noi vouă asta” și „Ar trebui să le angajăm şi să le plătim cu Fanta”, sunt doar trei dintre comentarii. În doar două zile de la publicare, clipul a strâns pe YouTube 345.065 de vizionări.

Iată clipul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel