UPDATE- Al doilea şofer, declaraţii: Părinţii lui vor spune că sunt criminal eu. Sunt! / Accident pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, între două mașini. Un tânăr de 21 de ani a murit.
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de Artyom Kulakov, de la Pexels
Fotografie creată de Artyom Kulakov, de la Pexels
Un accident mortal în care au fost implicate două maşini a avut loc pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. 

UPDATE: "M-a izbit. Efectiv nu l-am văzut. 130-140 la oră cred că a avut. Nu l-am evitat, că nu am ştiut de el. Eu veneam din Tipografiei, m-am încadrat spre dreapta ca să ocolesc Fântâna Mioriţei şi când treceam din banda a doua spre a treia, m-a lovit în stânga faţă uşor. La viteza aceea... Nu a făcut nimic săracul om. Părinţii lui spun că sunt criminal eu. Sunt! Eu nu i-am dat prioritate, aşa se va traduce în final situaţia", a declarat şoferul de 70 de ani, conform România TV. 

"Din primele date, accidentul s-a produs pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa. Conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 70 de ani, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani. În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul a fost proiectat într-un copac din zona care desparte cele două sensuri de circulaţie", a transmis Brigada Rutieră.

Conform aceleiaşi surse, i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fata locului şoferului de 21 de ani, ulterior constatându-se decesul.

Cel de-al doilea şofer a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Traficul rutier este restricţionat pe benzile trei de circulaţie de pe ambele sensuri, în zona accidentului. Poliţiştii cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier, scrie Agerpres. 

Grav ACCIDENT la o cursă de mașini din Brașov. Șoferul unui Lamborghini a LOVIT MORTAL un tânăr de 21 de ani

Șoferul unei mașini de curse, marca Lamborghini, a pierdut controlul volanului, în timpul cursei din Brașov, și a ieșit în afara carosabilului, răsturnându-se de mai multe ori. Nu sunt informații despre starea pilotului, dar, la fața locului, medicii de pe ambulanța SMURD intervin pentru un spectator, un tânăr de 21 de ani, aflat în stop cardio-respirator. La momentul transmiterii știrii, tânărul este resuscitat, imaginile video fiind transmise pe Instagram. 

În timpul desfăşurării manşelor de calificare, la a doua trecere a perechii RaceBox, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieşind în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetăţean aflat pe margine, în câmpul de alături. Conducătorul auto este în stare de şoc, dar conştient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare şi ambulanţă aflate la faţa locului, medicii de la faţa locului solicitând ajutor şi din partea ISU SMURD Braşov", informează un comunicat transmis de către organizatori, Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems, conform Agerpres. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel