Accident mortal pe DN72. Şoferul unui TIR, despre maşina pe care a lovit-o: A stins farurile şi a intrat pe contrasens. Nu sunt urme de frânare
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Un TIR şi un autoturism s-au ciocnit frontal pe DN72, în Dâmboviţa. Şoferul autocamionului spune, însă, că celălalt conducător auto a vrut să se sinucidă şi a descris cum s-a desfăşurat totul. 

În cealaltă maşină, un BMW, se afla un tânăr de 19 ani, despre care şoferul TIR-ului spune că a vrut să se sinucidă. 

"A venit pe contrasens şi a intrat în mine. Nu există niciun fel de urmă de frânare. A stins farurile, a intrat pe contrasens şi a intrat sub mine. Nu depăşea pe nimeni, a vrut să se sinucidă. Ce o fi avut, el ştie”, a povestit şoferul TIR-ului, conform Adevărul.

Şoferul decedat se afla singur în maşină şi în urma impactului extrem de violent a rămas încarcerat în maşină. Cunoscuţii tânărului, spune sursa citată, nu iau în calcul posibilitatea sinuciderii. Poliţia a deschis deja dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă să afle cum s-a petrecut accidentul. 

„La locul evenimentului ne-am deplasat cu două autospeciale de descarcerare. Am găsit un auto impact frontal din care a rezultat decesul conducătorului din auto BMW”, a dclarat plt aj. Prodan Adin, şef Gardă Intervenţie, ISU Dâmboviţa.

Titi Aur: La peste 60 km/h, oprirea bruscă a corpului produce leziuni letale 

"Pentru cei care nu ştiu, dacă organismul se opreşte brusc la o viteză mai mare de 60 km/h, fără să punem efectul loviturilor din exterior, apar leziuni interne cauzatoare de moarte. Când eşti liber, pe sanie, iar sania se poate lovi de o maşină, de un pom, de un obstacol fix, înseamnă moarte pe loc. 

Dacă mergi cu 60 km/h şi te loveşti de ceva, impactul, forţa lui, e ca şi cum ai cădea de la etajul 6. Dacă mergi cu 100 km/h, e ca şi cum ai cădea de la etajul 10. Şi tot aşa, la fiecare 10 km/h adăugaţi", a declarat Titi Aur pentru DC News. VEZI MAI MULTE AICI

AirCar, mașina zburătoare cu motor de BMW

O mașină care se poate transforma într-o aeronavă mică a trecut cu brio testele de zbor în Slovacia, spun dezvoltatorii citați de CNN. 

„AirCar” a primit un certificat oficial de navigabilitate din partea Autorității de Transport din Slovacia după ce a finalizat 70 de ore de „testări de zbor riguroase”, potrivit Klein Vision, compania care se află în spatele ”vehiculului auto-aeronava”. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel