Accident Mario Iorgulescu. Tatăl tânărului mort: Să ne lase să ne înmormântăm copilul. Comunicate false
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Accident Mario Iorgulescu
Accident Mario Iorgulescu
Părinții tânărului decedat în urma accidentului produs de Gino Iorgulescu au transmis un mesa pentru familia acestuia, după comunicatul transmis de Gino Iorgulescu.

Părinţii tânăruli care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului produs de Mario Iorgulescu susţin că până acum nu au fost contactați de familia Iorgulescu, deși președinte LPF, Gino Iorgulescu a susținut că a luat legătura cu familia.

"Nu a venit absolut nimeni să ne întrebe absolut nimic. E al 5-lea comunicat în care spune acelaşi lucru şi nu a venit absolut nimeni. L-aş ruga să ne lase să ne înmormântăm copilul, să nu mai dea comunicate false. Noi nu am primit niciun ban, noi n-am primit niciun telefon, noi nu am primit absolut nimic din partea lor. Oare părinţii ăia nu se gândesc că noi suntem foarte... ne doare foarte tare că ne-a murit un copil care avea doi copii şi ne-au rămas nepoţii singuri?!", a declarat tatăl tânărului mort.

Gino Iorgulescu, mesaj

"Am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu, că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu", se arată în comunicatul trimis de Gino Iorgulescu, potrivit SpyNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel