Data actualizării:
Data publicării:

Accident între un autocar și două autoturisme, la Iași. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Un autocar cu peste 50 de pasageri a fost implicat într-un accident rutier în localitatea ieșeană Podu Iloaiei. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

UPDATE: ”Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat”, a transmis IGSU.

Știre inițială:

Un accident rutier în care au fost implicate un autocar și 2 autoturisme a avut loc în localitatea ieșeană Podu Iloaiei, transmite ISU Iași, autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

”Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor alocate la fața locului. 

Salvatorii ieșeni intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 1 Unitate de Terapie Intensivă Mobilă. În sprijin, la locul indicat a fost alocat și un echipaj aparținând serviciului județean de ambulanță”, a transmis căpitanul Irinel Stroia, reprezentant al ISU Iași.

Din informațiile primite, în autocar  se aflau  53 de pasageri și 2 șoferi, iar în cele două auto implicate, 7 ocupanți.  Toate persoanele au fost evaluate medical la fața locului de către echipajele alocate la caz, fără a fi înregistrate victime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel