Patru șoferițe au produs un accident în lanț în Năsăud. Rezultatul etilotestului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Patru conducătoare auto, cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost implicate în oraşul Năsăud într-o tamponare în lanţ pe Drumul Naţional 17C. În urma incidentului una dintre șoferițe a fost rănită.

"Astăzi, 15 aprilie, poliţiştii rutieri din Năsăud au intervenit la un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele date, o femeie de 47 de ani din Mititei, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 17C, prin Năsăud, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 50 de ani din Nimigea de Jos. Din impact, aceasta din urmă a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de o femeie de 38 de ani din Beclean, care a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de o femeie de 30 de ani din Dobricel. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto de 50 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale", a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Soferițele au prezentat, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultate negative.

Poliția rutieră din Năsăud elaborează cercetări pentru a descoperi motivul şi împrejurările accidentului, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel