Accident în lanț în centrul Clujului. Sunt implicate un autobuz, o ambulanță, dar și patru autoturisme, din care două staționate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Accident în lanț în centrul Clujului (captuă video)
Accident în lanț în centrul Clujului (captuă video)
Un autobuz, o ambulanță și patru autoturisme au fost implicate într-un accident în lanț. 

Un accident s-a produs, joi dimineață, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, în jurul orei 8.20. Au fost implicate șase mașini, printre care o ambulanță și un autobuz, dar și autoturisme care staționau.

”Din primele informații, inițial s-a produs o coliziune față - spate, între un vehicul - mijloc de transport public în comun, condus de un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, din direcția gării spre centrul municipiului, și o autospecială SAJ, aflată în așteptare, în coloană, pe strada Horea.  Ulterior impactului, vehiculul destinat transportului public în comun ar fi acroșat un autovehicul parcat, iar între 3 autoturisme, care precedau autospeciala SAJ în coloană, s-au produs coliziuni față - spate”, au precizat polițiștii, relatează Știri de Cluj.

În urma accidentului, asistentul medical de pe autospeciala SAJ, un bărbat de aproximativ 41 de ani, a fost rănit ușor, fiind transportat la o unitate de specialitate pentru evaluări. Testările efectuate cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

Accident mortal pe Strada Fabricii

Miercuri seară, un pieton, în vârstă de 73 de ani, a fost lovit mortal în timp ce încerca să traverseze strada, patru benzi, prin loc nemarcat cu trecere de pietoni. Șoferul de circa 20 de ani, care conducea un Logan, l-a lovit în plin. De altfel, tot acesta a fost cel care i-a acordat primul ajutor victimei, conform martorilor. Acesta a sunat la 112 și a chemat rudele victimei la locul accidentului.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 20.40, cu privire la un accident de circulație produs pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 20 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în traversarea părții carosabile. În urma evenimentului, bărbatul de 73 de ani a decedat. Testarea conducătorului cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ”, precizează Poliția Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel