Accident în Bistrița Năsăud: Ambii șoferi, alcoolemie de peste 1 la mie. Unul a sunat la 112 să anunțe că se înțeleg amiabil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Doi șoferi cu o alcoolemie de peste 1 la mie au provocat un accident  în Bistrița Năsăud. Unul a sunat la 112 să anunțe că se înțeleg amiabil.

Doi şoferi care se urcaseră la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, ambii fiind găsiţi cu alcoolemii de peste 1 la mie, au fost implicaţi, vineri, într-un accident pe un drum judeţean, în comuna Poiana Ilvei, potrivit buletinului de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Se pare că accidentul a fost anunţat la 112 de către unul dintre şoferi, care ar fi spus că nu sunt victime şi că se va înţelege amiabil cu celălalt conducător auto, însă echipajul de poliţie care s-a deplasat, totuşi, la faţa locului a constatat că ambii şoferi consumaseră alcool, scrie Agerpres.

Ce spune IPJ Bistriţa-Năsăud

"La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 01.20, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi au intervenit la un accident în localitatea Poiana Ilvei. La locul evenimentului a fost identificaţi doi şoferi de 36 şi 33 de ani, ambii din Poiană Ilvei, în urma impactului dintre cele două autoturisme rezultând avarierea acestora, fără a fi înregistrate răniri de persoane sau alte pagube materiale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,09 mg/ l alcool pur în aerul expirat pentru şoferul de 36 de ani, respectiv 1,03 mg/ lalcool pur în aerul expirat pentru şoferul de 33 de ani. Ambilor şoferi le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Conducătorii auto vor fi cercetaţi penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

Vezi și:  Două fete au fost lovite de o maşină care a ricoşat. Titi Aur: "Respectaţi viteza, respectaţi distanţa, atenţia pentru că distragerile din maşină sunt foarte periculoase"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel