Data actualizării:
Data publicării:

UPDATE: Politicianul Mihai Bercar din partidul Forța Dreptei, ucis într-un accident rutier provocat de un fugar

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un bărbat de 43 de ani, suspectat de viol asupra unei minore, a murit într-un accident rutier pe DJ 101A, în comuna Poienarii Burchii. 

UPDATE: Politicianul Mihai Bercar, în vârstă de 23 de ani, a murit nevinovat în accidentul din Prahova provocat de un bărbat de 43 de ani care ar fi tras intenționat de volan. Mihai era membru al Forței Dreptei.

„Dragi colegi! Cu profundă durere și un mare regret doresc a vă aduce la cunoștință, faptul că astăzi 18.06.2023 am pierdut în urma unui grav accident rutier, un prieten, un adevărat liberal, un coleg și membru în Filiala Forța Dreptei Prahova și Organizația Locală Șirna, la vârsta de doar 23 de ani! Mihai Bercar, s-a stins din viață, urcând spre ceruri, mult prea devreme! Dumnezeu să-l așeze într-un loc special, pe măsura sufletului lui!”, a transmis partidul condus de Ludovic Orban pe Facebook.

Știrea inițială

 

Şoferul care a produs accidentul mortal din comuna Poienarii Burchii era urmărit de Poliţia din Dâmboviţa, el fiind cercetat pentru violarea unei minore, au precizat, duminică, surse judiciare, potrivit Agerpres. La momentul producerii evenimentului rutier, bărbatul de 43 de ani era urmărit de poliţişti.

Un accident rutier soldat cu doi morţi a avut loc, duminică, pe raza comunei Poienarii Burchii, sat Cărbuneşti. Din primele date de la faţa locului a reieşit că un bărbat în vârstă de 43 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din direcţia Poienarii Burchii către Şirna, la un moment dat ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani.

În urma impactului extrem de puternic, ambii şoferi au decedat, iar un pasager de 19 ani a fost preluat de elicopterul SMURD, a precizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse judiciare au declarat că bărbatul de 43 de ani era căutat de poliţiştii din Dâmboviţa, în condiţiile în care era cercetat pentru violarea unei fete de 13 ani. Anterior accidentului, bărbatul ar fi transmis familei sale mesaje în care şi-ar fi anunţat intenţia de a se sinucide, arată sursele menţionate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel