Urmărește emisiunea live
Accident grav pe DN7. Remorca unui TIR a intrat într-o mașină care circula regulamentar pe sensul opus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Traficul este blocat sâmbătă dimineața pe ambele sensuri ale DN 7, în județul Argeș, din cauza unui accident în care au fost implicate un TIR și un autoturism.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 43+200 de metri, în zona localității Cotmeana, județul Argeș.

Remorca unui autotren a derapat și a intrat înr-un autoturism care circula pe sensul opus.

În urma accidentului, șoferul autoturismului este încarcerat.

Traficul rutier în zonă este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Zona Valea Oltului și de lângă, pe DN7, unele dintre cele mai periculoase drumuri din România

Celebrul DN7 cunoscut ca și drumul de pe "Valea Oltului" este unul dintre cele mai periculoase drumuri din România. Șoseaua străbate munții, iar teoretic, până în 2030 acesta ar urma să fie înlocuit de o autostradă.

Ultimul accident grav din zonă s-a petrecut în urmă cu două luni atunci când nouă persoane au fost rănite, iar opt dintre acestea au fost transportate la spital cu diverse traumatisme, în urma accidentului petrecut în apropiere de localitatea Lazaret, la limita judeţelor Sibiu şi Vâlcea.

"Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism condus spre Vâlcea a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un turism condus din sens opus, pe care l-a proiectat în alt turism condus pe aceeaşi direcţie, după care a ricoşat în alt autoturism, condus tot spre Sibiu", a informat IPJ Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel