Accident grav pe DN1. Traficul este blocat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Traficul a fost blocat pe ambele sensuri vineri după-amiază, pe DN 1, în zona localităţii Timişul de Jos din judeţul Braşov, unde a avut loc un accident în care au colizionat două maşini, fiind răniţi cei doi şoferi.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, la faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD şi unul pentru descarcerare, una dintre cele două victime rămânând încarcerată.

Aceasta a fost descarcerată, în stare de inconştienţă, iar unul dintre cele două autoturisme, care în urma impactului a ajuns în apropierea liniilor de cale ferată, a fost îndepărtat de pompieri.

Trafic blocat pe DN1

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, traficul a fost blocat pe DN 1 pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului. "Un conducător auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului au rezultat două victime, conducătorii auto, care vor fi transportate la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel