Accident grav pe autostradă. Șoferul a murit
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto alba24.ro/accident autostradă
foto alba24.ro/accident autostradă
Un accident grav de circulație s-a produs în această seară. 

Accidentul s-a produs miercuri seară, pe Autostrada A1, în în zona Șibot. Șoferul unui autocamion a murit în urma impactului. Bărbatul avea 49 de ani.

Garda de Intervenție Sebeș a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe autostrada A1, pe sensul de rulare Sebeș – Orăștie, raza localității Șibot, au transmis reprezentanții ISU Alba, scrie alba24.ro

Bărbatul de 49 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator. Salvatorii i-au aplicat procedurile de resuscitate.  La fața locului a fost trimisă o autoutilitară de stins incendii, o mașină de descarcerare și o ambulanță. La câteva minute, acolo a ajuns și o ambulanță SMURD de Terapie Intensiva Mobilă.

"Din păcate, victima, un bărbat de 49 de ani, a fost declarată decedată", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Radu Botezan.

Nu se cunosc deocamdată împrejurările în care a avut loc accidentul. În accident a fost implicat un singur vehicul. Posibil ca autoutilitara, care tracta o remorcă, să fi părăsit partea carosabilă şi să se fi lovit de parapeţii de pe margine.

Ca urmare a accidentului, traficul a fost blocat pe sensul Sebeş - Orăştie.

Inițial, informațiile de la fața locului erau următoarele: "Garda de Intervenţie Sebeş intervine pentru acordare prim ajutor medical şi asigurare măsuri PSI la un accident rutier produs pe Autostrada A1, sens Sebeş - Orăştie, pe raza localităţii Şibot. La ajungerea forţelor de intervenţie, la faţa locului a fost găsită o victimă, căreia momentan i se aplică procedurile de resuscitare, fiind în stop cardio-respirator", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan.

Două accidente, 10 victime

În această seară, cinci persoane au fost rănite, miercuri, pe DN2, la ieşire din Urecheşti, în urma coliziunii dintre un microbuz de călători şi un autoturism, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Tot astăzi, două femei şi trei bărbaţi au fost răniţi într-un accident rutier produs pe DN 61, între localităţile Ghimpaţi şi Letca Nouă din judeţul Giurgiu, în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel