Data actualizării:
Data publicării:

Accident grav pe A1: Opt persoane implicate. Planul Roșu, activat

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Opt persoane au fost implicate într-un accident rutier produs pe A1.

Accidentul s-a produs la km 245, pe sensul de mers Sibiu - Sebeş, fiind activat Planul Roşu de intervenţie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

"ISU Sibiu intervine de urgenţă pe A1 km 245 la un accident rutier pe sensul de mers Sibiu- Sebeş. La faţa locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM şi o ambulanţă SAJ. Din primele informaţii, ar fi 3 vehicule implicate şi 8 persoane. A fost activat Planul Roşu de intervenţie", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

În accident sunt implicate două camionete şi un TIR, traficul fiind blocat pe A1, km 245, ieşirile spre Păltiniş şi Mediaş, pe sensul Sibiu - Sebeş, potrivit Poliţiei. 

Miercuri, un alt grav accident rutier a avut loc pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 32, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Bolintin Deal din județul Giurgiu. Evenimentul a implicat trei autovehicule și a rezultat rănirea unei persoane.

O ambulanță s-a răsturnat în Capitală

Marți, o ambulanță s-a răsturnat în Capitală, după ce a avut loc un accident în care au fost implicate și două autoturisme, la intersecţia dintre Bulevardul Timişoara şi strada Braşov, informează Brigada Rutieră a Capitalei. Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital, potrivit Agerpres.

O persoană aflată în ambulanţă a fost rănită, dar și o conducătoare auto, precum şi doi pasageri aflaţi într-unul dintre cele două autoturisme, toţi fiind transportaţi la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale.

Accident mortal

Ieri, un tânăr de 19 ani a murit şi alte trei persoane au fost rănite grav după ce două maşini au intrat în coliziune pe DN 73, în localitatea Tohanul Nou, în apropiere de intrarea în Bran, au informat, joi, ISU şi IPJ Braşov. Conform ISU Braşov, la sosirea echipajelor de salvatori la faţa locului, cele patru persoane erau încarcerate, două dintre acestea fiind inconştiente, însă prezentând semne vitale.

Din nefericire, una dintre victime, tânărul de 19 ani, a decedat, iar celelalte trei persoane - două femei şi un bărbat - au fost intubate şi transportate în stare foarte gravă la spital.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel