Accident grav. O femeie a murit. Bebelușul, de urgență la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
O femeie în vârstă de 42 ani a murit într-un accident rutier produs în localitatea Dumbrava. În maşină se afla şi un bebeluş de doar 10 luni.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, în maşină se aflau patru femei, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 ani, şi un copil de 10 luni.

Singura persoană care a avut nevoie de descarcerare şi a fost preluată inconştientă, în stop cardio-respirator, a fost femeia de 42 ani, pasageră în dreapta. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, a precizat pentru AGERPRES că femeia aflată în stare gravă a murit la unitatea de primire urgenţe.

La spital au ajuns şi celelalte două pasagere, rănite uşor şi bebeluşul de 10 luni, singura care a refuzat transportul la spital fiind şoferiţa.

Reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, spune că, din primele date, conducătoarea auto în vârstă de 26 ani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara carosabilului a lovit un parapet şi apoi un cap de podeţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel