Data publicării:

Accident grav între o motocicletă și o bicicletă, pe ”Drumul Morții”, soldat cu trei decese

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp

Un cuplu, soț și soție, aflați pe motocicletă, și o femeie, aflată pe bicicletă și-au pierdut viața în urma accidentului. 

Trei persoane au murit sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN2-E85, cunoscut ca ”drumul morții”, în care au fost implicate o motocicletă şi o bicicletă, a informat IPJ Neamţ.

Evenimentul rutier a avut loc în afara localităţii Gherăieştii Noi. Victimele sunt o femeie, de 58 de ani, din judeţul Iaşi - care se deplasa cu bicicleta - şi un cuplu, soţ şi soţie, care erau pe motocicletă. Motociclistul avea 47 de ani. 

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, între o motocicletă, pe care se aflau două persoane, şi o bicicletă ar fi avut loc o coliziune, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei. (...) În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier", a transmis IPJ Neamţ, conform Agerpres. 

Expertul în conducere defensivă Titi Aur atrăgea atenția, în emisiunea de astăzi de la DCNews, că această perioadă de vacanță este extrem de periculoasă. ”În perioada concediilor, ar trebui să avem cea mai mare grijă, pentru că suntem în cel mai mare pericol” a atenționat Titi Aur, în emisiunea ”DC Conducem”. 

Urmărește aici emisiunea: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel