Urmărește emisiunea live
Accident grav în Prahova. Un motociclist a murit pe loc
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Foto: Poliţia Română / Arhivă foto
Foto: Poliţia Română / Arhivă foto
Un grav accident ce a avut loc în Prahova a dus la decesul unui motociclist. 

Un motociclist a murit pe loc, vineri seară, într-un accident produs pe o stradă din municipiul Ploieşti, în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă, scrie Agerpres. 

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, din cercetări a reieşit că un bărbat care conducea o motocicletă, din direcţia Ploieşti către Păuleşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat in coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

În urma impactului, motociclistul în vârstă de 30 de ani a murit pe loc, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. De asemenea, femeia aflată la volanul autoturismului implicat în accident este asistată medical. Traficul este restricţionat în zona producerii accidentului.

O tânără de 28 de ani din Iași s-a urcat la volan, deși nu avea permis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au reţinut pentru 24 de ore o femeie care ar fi condus o maşină care a accidentat mortal un copil de 4 ani, scrie Agerpres. Femeia, în vârstă de 28 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au fost sesizaţi despre un accident rutier, soldat cu victime omeneşti, produs pe raza comunei Scobinţi. Din cercetările efectuate, a rezultat că în accident au fost implicaţi un pieton, respectiv o minoră în vârstă de 4 ani, şi un autoturism condus de o femeie de 28 de ani. În urma accidentului, minora a decedat. Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că femeia de 28 de ani nu deţine permis de conducere emis de autorităţile din România. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", au informat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Potrivit sursei citate, tânăra a fost dusă în Arestul IPJ Iaşi. Citește mai multe AICI

Copil de 10 ani, spulberat pe trecerea de pietoni

Un copil de 10 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Bucureștii Noi din Capitală, la doar câțiva metri de locul în care a fost accidentată mortal Raisa, scrie Realitatea.net.

Accidentul s-a produs marți, în jurul orei 16:40, în fața Parcului Bazilescu. La fața locului a intervenit imediat o ambulanță, iar copilul a fost transportat inconștient la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

”În data de 31.05.2022, în jurul orei 16.30, pe Bd. Bucureștii Noi la nr. 118 a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și un pieton minor, 10 ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ.”, anunță Poliția.

Oamenii legii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Vezi video AICI

Trotinetele electrice, pericol pe două roţi

În 2020, deşi România a fost în lockdown din cauza COVID-19, au fost înregistrate 53 de accidente grave cu trotinete electrice. 49 de persoane au fost rănite grav, iar alte 4 au murit, conform datelor Poliţiei Române citate de România TV. 

Anul trecut, în 2021, au fost şi mai multe accidente grave. Conform Poliţiei, 69 de astfel de evenimente au fost înregistrate. 62 de persoane au fost rănite grave, 7 persoane au murit. 

În 2022, până la finalul lunii mai, au fost raportate deja 38 de accidente, toate soldate cu persoane rănite grav. Din fericire, nu au fost înregistrate decese. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel