Accident grav în Mexic, soldat cu 26 de morți și 27 de răniți
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
accident_mexic
accident_mexic

Un autocar în care se aflau peste 50 de excursioniști s-a răsturnat, sâmbătă dimineață, într-o prăpastie, în statul mexican Nayarit (vest), provocând moartea a cel puţin 26 de persoane și rănirea altor 27, dintre care 18 se află în stare gravă, a declarat Protecţia civilă locală, pentru AFP.

Vehiculul venea de la "Chihuahua şi avea ca destinaţie satul Rincon de Guayabitos. Accidentul a avut loc la ora 04:00 dimineaţa. Avem 26 de morţi şi 27 de răniţi" printre care şi copii, a declarat prin telefon ofiţerul de gardă al Protecţiei civile din Nayarit, Omar Landazuri.

"Autocarul s-a răsturnat, a început să cadă în prăpastie şi oamenii au fost aruncaţi afară", a adăugat acesta anterior.

Vehiculul, în care se aflau peste 50 de persoane, a căzut 100 de metri, a declarat directorul Protecţiei civile a statului Nayarit, Martin Tapia,

Cei care se aflau în autocar erau un grup de excursioniști din statul Chihuahua (nord) care închiriaseră vehiculul ce aparţinea companiei Express Oro Tours pentru a ajunge la Rincon de Guayabitos, o staţiune balneară pe coasta Pacificului.

Primele ipoteze menţionează un exces de viteză sau posibilitatea ca şoferul să fi adormit la volan. Accidentul a avut loc la aproximativ 750 de kilometri nord-vest de Mexico.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel