Accident grav în Bistriţa. Un mort şi doi răniţi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un accident grav a avut loc în Bistriţa, după ce o maşină s-a izbit violent de un stâlp. Un tânăr a murit, iar alţi doi au fost grav răniţi. 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, accidentul a avut loc duminică seara pe DJ 172 E.

Conform polițiștilor, tânărul de 19 ani din Sângeorz-Băi în timp ce conducea un autoturism pe direcția Leșu-Ilva Mică, „pe fondul lipsei de experiență și a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, într-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de la marginea părții carosabile”.

În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani, rănirea gravă a unui tânăr 19 ani și rănirea ușoară a altui tânăr de 16 de ani, toți din Sângeorz-Băi. Răniții au fost transportați la spital, scrie Mediafax. 

Șoferul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. „Tânărul ar fi obținut permisul de conducere de aproximativ o lună de zile”, a informat IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului. Circulația a fost blocată în zonă pentru aproximativ 60 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel