Accident grav. Două persoane încarcerate, una a murit
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un accident grav s-a produs în localitatea Horia din județul Neamț. Un autoturism cu numere de Argeș a intrat într-un plop de pe marginea drumului. O persoană a murit și două sunt grav rănite.

"Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 36 de ani din Roman, conducea un autoturism pe DN15 D, având direcția de mers Roman – Piatra Neamț, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile intrând în coleziune cu un copac aflat pe marginea drumului. Se fac cercetări de ucidere și vătămare corporală din culpă", a declarat Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, potrivit stiri-neamt.ro.

Pe locurile din față se aflau șoferul de 36 de ani, o femeie de 32 de ani care a decedat și pe bancheta din spate, o fată de 11 ani.

"Toate cele trei persoane erau încarcerate. Persoana din dreapta, o femeie de 32 de ani, a decedat iar șoferul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spitalul Roman. Acesta a fost preluat fără puls, aflându-se în stop cardio-respirator. În spate, fata lor, în vârstă de 11 ani, conștientă, preluată cu multiple traumatisme. Au participat la misiune un echipaj de descarcerare Roman, o ambulanță SMURD și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Roman", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Andrei Grancea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel