Accident grav! Arafat, anunțat în direct că s-a activat Planul Roșu / Autocar cu ucraineni, intrat într-un limitator de înălțime
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Antena 3 CNN
Foto: Antena 3 CNN
Raed Arafat, șeful DSU, a fost anunțat în direct că s-a activat planul roșu de intervenție la Năvodari.

Update:

Un accident în care a fost implicat un autocar a avut loc, luni seară, la Năvodari, autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

'Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie', arată sursa citată.

La faţa locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, 3 ambulanţe SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi 3 ambulanţe SAJ. Până la acest moment, 10 persoane sunt evaluate la faţa locului de către echipajele medicale alocate la caz, transmite IGSU.

Misiunea este în dinamică.

Știrea inițială:

Luni seară, în cadrul emisiunii moderată de Radu Tudor, Raed Arafat a fost anunțat în direct că la Năvodari s-a activat planul roșu de intervenție în cazul unui accident.

„Vă rog să citiți mesajele, că văd că vă sună telefonul și s-ar putea să fie o stare de urgență“, a spus Radu Tudor.

„Stați un pic“, a completat Raed Arafat și a început să-și consulte telefonul.

„E o alertă inclusiv pentru Năvodari, e un accident puternic la Năvodari, un accident rutier cu cetățeni ucraineni“, a spus Radu Tudor.

„Planul Roșu e activat. Sunt trimise mașini. O să vedem raportul când o să vină“, a spus Arafat.

„Năvodari - Autocar cu ucraineni care a lovit un limitator de înălțime“, a mai spus Radu Tudor.

CITEȘTE ȘI       -      BREAKING NEWS  Mall din România, construit peste drum de o fabrică chimică extrem de periculoasă. Arafat, precizări de ultimă oră

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel