Accident grav! Arafat, anunțat în direct că s-a activat Planul Roșu / Autocar cu ucraineni, intrat într-un limitator de înălțime
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Antena 3 CNN
Foto: Antena 3 CNN
Raed Arafat, șeful DSU, a fost anunțat în direct că s-a activat planul roșu de intervenție la Năvodari.

Update:

Un accident în care a fost implicat un autocar a avut loc, luni seară, la Năvodari, autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

'Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie', arată sursa citată.

La faţa locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, 3 ambulanţe SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi 3 ambulanţe SAJ. Până la acest moment, 10 persoane sunt evaluate la faţa locului de către echipajele medicale alocate la caz, transmite IGSU.

Misiunea este în dinamică.

Știrea inițială:

Luni seară, în cadrul emisiunii moderată de Radu Tudor, Raed Arafat a fost anunțat în direct că la Năvodari s-a activat planul roșu de intervenție în cazul unui accident.

„Vă rog să citiți mesajele, că văd că vă sună telefonul și s-ar putea să fie o stare de urgență“, a spus Radu Tudor.

„Stați un pic“, a completat Raed Arafat și a început să-și consulte telefonul.

„E o alertă inclusiv pentru Năvodari, e un accident puternic la Năvodari, un accident rutier cu cetățeni ucraineni“, a spus Radu Tudor.

„Planul Roșu e activat. Sunt trimise mașini. O să vedem raportul când o să vină“, a spus Arafat.

„Năvodari - Autocar cu ucraineni care a lovit un limitator de înălțime“, a mai spus Radu Tudor.

CITEȘTE ȘI       -      BREAKING NEWS  Mall din România, construit peste drum de o fabrică chimică extrem de periculoasă. Arafat, precizări de ultimă oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel