Accident filmat, după ce un șofer teribilist a blocat volanul cu o sticlă și s-a așezat pe bancheta din spate / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Accident filmat, după ce un șofer teribilist a blocat volanul cu o sticlă și s-a așezat pe bancheta din spate  /  Sursă foto: Captură YouTube
Accident filmat, după ce un șofer teribilist a blocat volanul cu o sticlă și s-a așezat pe bancheta din spate / Sursă foto: Captură YouTube
Un bărbat s-a răsturnat cu autoturismul, după ce a blocat volanul cu o sticlă de plastic.

Un bărbat s-a răsturnat cu autoturismul Peugeot într-un șanț, după ce a blocat volanul cu o sticlă de apă și s-a suit pe bancheta din spate, pentru a se lăuda prietenilor în ceea ce pare a fi un live pe internet. După câteva secunde, mașina a început să vireze la dreapta, iar "șoferul" nu a mai putut să recapete controlul. Imaginile au fost publicate marți seara pe internet și au devenit virale. Nu este clar dacă ele au fost filmate chiar în această seară, scrie observatornews.

"Bă, ia să vă mai arăt ceva, bă, ia uitați bă aici cum se conduce, sunt în spate! Nu e nimeni la volan! Așa se conduce, din spate! Te călărești, faci un copil, o aia, uitați-vă bă, nu e nimeni la volan. Se vede clar, da, suntem pe autostradă! Hahaha! Băi, ești nebun la cap! Știți cine conduce, sticla asta de apă!", se lăuda individul, înainte de ajunge în șanț.

Accident grav în centrul Capitalei. Patru mașini implicate, victime transportate la spital

Două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale în urma unui accident rutier care a avut loc luni seara în Capitală, la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Strada Teheran, a informat Brigada Rutieră, conform Agerpres.  În accident au fost implicate patru autovehicule, din care două în mişcare şi două staţionate.

Brigada Rutieră a fost sesizată în jurul orei 21.05, prin apel la numărul de urgenţă 112, cu privire la producerea evenimentului rutier. Astfel, conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe Calea Dorobanţi dinspre Piaţa Dorobanţi către Piaţa Charles de Gaulle, când a ajuns la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Strada Teheran a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie.

Din impact, primul autovehicul a pătruns pe trotuar, a lovit un stâlp şi a avariat două autovehicule parcate pe trotuar. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel