ACCIDENT DN1, 22 ianuarie. Sunt cinci victime, printre care un copil/ Accident în Caransebeș: Un om a murit, șase sunt răniți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Este accident pe DN1, sâmbătă dimineață, motiv pentru care traficul se desfășoară îngreunat. 

UPDATE: 

Un accident grav s-a produs în județul Constanța, în localitatea Nazarcea. Două persoane au murit, o a treia este rănită. Se pare că a avut loc o șicanare în trafic anterior accidentului. Cei care au murit ar fi fost implicați în această săptămână în cursa de pe Autostrada Soarelui, cei decedați ar fi fost cei care au filmat totul, conform Antena 3. Astfel, în mașina care a ieșit de pe carosabil, se aflau trei persoane, cu vârste între 25 și 40 de ani. Se pare că șoferul a tras de volan după o șicanare în trafic, moment în care a părăsit drumul și s-a răsturnat. Pe de altă parte, sunt informații că și acum era vorba de o cursă. 

Accident pe DN1, trafic pe un singur fir. Cinci victime, printre care un copil

Un accident între două autoturisme s-a produs sâmbătă dimineață, 22 ianuarie 2022, pe DN1 - Valea Prahovei, în zona localității Câmpina. Traficul se desfășoară cu dificultate. Accidentul s-a produs în zona localității Câmpina. 

Cinci persoane sunt evaluate medical în ambulanța de la fața locului. Între victime, este și un copil de 7 ani. Momentan, nu se cunoaște starea acestora. 

Traficul rutier se desfășoară pe un singur fir, alternativ, valorile de trafic fiind în creștere, mai arată sursa citată. 

Accident MORTAL pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Trafic blocat

UPDATE: ”Din primele cercetări, un autoturism cu capacitatea 8+1, înmatriculat în Bulgaria, a intrat în coliziune față spate cu semiremorca unui ansamblu de vehicule, înmatriculat tot în Bulgaria. Ambele autovehicule circulau în direcția Caransebeș - Lugoj”, potrivit Poliției Caraș-Severin, transmite Mediafax. 

Persoana decedată este o femeie, pasageră pe locul din dreapta față a microbuzului. În microbuz se aflau șapte persoane, toți cetățeni bulgari.

Cei doi șoferi, ambii cetățeni bulgari, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. La ora transmiterii știrii este în desfășurare cercetarea la fața locului, traficul în zonă desfășurându-se dirijat pe o bandă de mers.

---- 

Pe DN 6, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, județul Caraș-Severin, s-a produs un accident rutier mortal. Un microbuz de transport persoane, în care se aflau șoferul și șapte pasageri, a intrat în coliziune din spate cu un TIR. În urma accidentului, o persoană a murit și cinci sunt rănite. Toate victimele sunt din microbuz. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, anunță Infotrafic. 

”În urma evenimentului, 6 persoane au fost rănite, toate fiind preluate de către echipajele de ambulanță SAJ și SMURD și primesc îngrijiri medicale, iar o persoană este decedată, încarcerată. Toate victimele se aflau în microbuz”, informează ISU Caraș-Severin, conform Mediafax. 

La locul producerii accidentului, intervin mai multe echipaje de descarcerare și 5 ambulanțe de la SAJ și SMURD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel