Accident deosebit de grav, marți seară, pe DN65, la Jitaru. Patru persoane au murit, printre care cei doi șoferi de 23 și 28 de ani
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
Un accident grav, produs în această seară între două autoturisme, a dus la moartea a patru persoane și rănirea altor trei. 

Patru persoane au murit şi trei au fost rănite, marţi seara, după ce două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 65, în localitatea Jitaru.

”Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule în care se aflau şapte persoane, respectiv un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Coloneşti şi un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Corbu. În urma evenimentului rutier, ambii conducători auto şi alte două persoane au decedat, iar trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, conform Agerpres. 

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Potrivit informaţiilor comunicate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, patru bărbaţi au fost declaraţi decedaţi. Alte trei persoane, două femei şi un bărbat, au fost transportate la spitalul din Slatina, conştiente, cu diverse traumatisme.

"La faţa locului acţionează patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzută cu accesorii pentru descarcerare şi două autospeciale pentru primă intervenţie şi patru echipaje de la Serviciul de Ambulanţă", au precizat reprezentanţii ISU Olt.

IPJ Olt a anunţat că traficul rutier pe DN 65, între Piteşti şi Slatina, a fost întrerupt pe ambele sensuri de mers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel