Accident cu trei motociclete în Vâlcea. Trei persoane au fost transportate la spital
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Un accident în care au fost implicate trei motociclete s-a produs, marţi seara, în Drăgăşani, Vâlcea. În urma accidentului, trei persoane au fost transportate la spital, potrivit autorităţilor din judeţul Vâlcea. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a transmis că vehiculele ar fi părăsit partea carosabilă.

O ambulanţă SMURD s-a deplasat la fața locului, împreună cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

'În urma accidentului, în care au fost implicate trei motociclete, care au părăsit partea carosabilă, patru persoane au fost evaluate medical de către paramedicii SMURD şi echipajul SAJ. Ulterior, trei dintre acestea au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe Drăgăşani, iar a patra persoană a refuzat transportul la spital', potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea.

Conform informațiilor transmise de reprezentanţii Poliţiei din Vâlcea, se efectuează cercetări pentru a fi stabilite cauzele care au condus la producerea evenimentului rutier, potrivit Agerpres. 

VEZI ȘI: Autotren răsturnat în județul Cluj. Un bărbat a murit 

'Pompierii de la Detaşamentul Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, la intersecţie cu localitatea Leghia. În accident a fost implicat un autotren, care este răsturnat. Din primele informaţii, în cabina autotrenului este încarcerat un bărbat. Acţionăm la faţa locului cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ', a informat ISU Cluj.

Un bărbat de 50 de ani a decedat în urma producerii accidentului.

'Victima a fost extrasă şi prezintă leziuni incompatibile cu viaţa. Bărbatul avea aproximativ 50 de ani, iar autotrenul răsturnat era încărcat cu sucuri', a transmis ISU Cluj  într-o informare ulterioară. ... Citește mai mult AICI.

VEZI ȘI: Tânăr de 18 ani, lovit mortal de maşină pe un drum judeţean din Prahova. Şoferul era beat şi drogat 

Un băiat de 18 ani a fost lovit mortal de o maşină pe DJ 101F, în satul Ciupelniţa, comuna Dumbrava, judeţul Prahova. 

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică seară, că în localitatea amintită s-ar fi produs un accident rutier cu victimă.

"Din primele cercetări de la faţa locului a reieşit faptul că, un bărbat, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101F, în satul Ciupelniţa, comuna Dumbrava, la un moment dat ar fi acroşat un tânăr în vârstă de 18 ani care se deplasa pe marginea drumului, după care ar fi părăsit locul accidentului", arată sursa citată, conform Agerpres.

Tânărul a fost dus la spital, dar nu a supravieţuit şi a murit luni dimineaţă. Şoferul vinovat are 24 de ani, este din comuna Dumbrava, iar la momentul producerii accidentului avea 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. ... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel