Data actualizării:
Data publicării:

Accident cu trei mașini, pe A1. Două persoane, transportate de urgență la spital

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Două persoane, un bărbat de 35 de ani și un minor de 15 ani, au ajuns la spital, în urma unui accident rutier pe A1.

În urma unui accident rutier ce a avut loc în această seară pe A1 București-Pitești, la km 40, în zona localității Căscioarele, județul Giurgiu, un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit încarcerat, iar un minor de 15 ani a suferit răni, scrie Agerpres.

După producerea accidentului, ambele victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această seară pe A 1 în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare şi două ambulanţe SAJ.

Conducătorul unuia dintre autoturisme, în vârstă 35 de ani, a fost găsit încarcerat, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a putea fi extras în siguranţă. Acesta era conştient şi cooperant. Cealaltă persoană rănită a fost un minor, în vârstă de 15 ani, pasager în alt autoturism. Ambii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital', se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ISU Giurgiu.

Accident frontal, cu două victime

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări. 

Se pare că accidentele nu se mai opresc. Tot astăzi,  un alt accident grav a avut loc Buzău. Două persoane au murit, după ce două maşini s-au lovit frontal.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că în timp ce se deplasa pe DN2B dinspre Brăila către Buzău o şoferiţă în vârstă de 65 de ani, din Nehoiu a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus la volanului căruia se afla un conducător auto de 46 din Brăila", informează IPJ Buzău. Citește mai mult>>

La Cozmeni, în Harghita, un motociclist a murit

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe DN 12, în localitatea Cozmeni din judeţul Harghita, s-a produs vineri un accident rutier mortal, în care un motociclist a intrat în coliziune cu un autoturism.

Potrivit unui comunicat de presă, în urma impactului, motociclistul a decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel