Accident cu trei maşini în Sectorul 3 - Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Trei maşini s-au ciocnit pe bulevardul Liviu Rebreanu din Sectorul 3. 

La faţa locului au ajuns deja echipaje de la pompieri şi descarcerare. Se pare că din una dintre maşini s-ar fi scurs un lichid inflamabil. 

Traficul în zonă se desfăşoară cu greutate. Revenim cu detalii. 

Tot marţi, pe DE 581 a avut loc un accident mortal. 

Un bărbat de 47 de ani din judeţul Galaţi a murit, marţi, după ce tractorul pe care îl conducea a fost lovit de un TIR pe DE 581 şi s-a răsturnat în afara carosabilului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DE 581 a avut loc un accident rutier soldat cu un deces.

Din verificările preliminare efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 27 de ani, din satul Fălciu, judeţul Vaslui, în timp ce conducea un TIR pe DE 581, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Bârlad, la km 42 + 200 de metri, a intrat în impact faţă - spate cu un tractor, care era condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat, cu vârsta de 47 de ani, din comuna Priponeşti, judeţul Galaţi.

În urma impactului, cele două autovehicule au părăsit partea carosabilă şi s-au răsturnat pe câmp, iar conducătorul tractorului a decedat.

La testarea alcoolscop a bărbatului de 27 de ani, rezultatul a fost negativ, însă a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest accident rutier, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel