Accident cu trei autoturisme pe DN7. O femeie rănită grav. A fost descarcerată
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Intervenție urgentă a paramedicilor din Hunedoara în urma unui accident grav produs pe DN7. 

Un accident rutier grav a avut loc în această după-amiază pe DN 7, soldat cu un rănit grav. Impactul dintre trei autoturisme s-a produs la intersecţia drumului, care traversează localitatea Santuhalm, spre Hunedoara.

Echipele de salvare şi intervenţie ale Detaşamentului Deva, deplasate de urgenţă la locul accidentului, au găsit în mijloacele de transport două victime dintre care una încarcerată. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat protocoalele de stabilizare a victimelor.

O femeie rănită grav

O femeie, cu un traumatism grav la nivelul capului, a fost extrasă de echipa de descarcerare din maşină şi transportată cu un echipaj al SAJ cu medic la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva. Tot la unitatea spitalicească din Deva a ajuns şi cealaltă persoană rănită.

Traficul a fost blocat până la finalizarea activităţilor de stabilire a dinamicii producerii accidentului. În intervenţia de salvare au fost implicate trei echipaje ale Detaşamentului Deva, specializate în descarcerare, prim ajutor şi stingere şi două echipe ale  SAJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel