Accident cu șase mașini pe Autostrada Soarelui. Trei persoane rănite
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Un accident cu șase mașini a avut loc, în această dimineață, pe Autostrada A2.

În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină  pe  Autostrada A2, km 163. 

Din primele informații este vorba despre un accident rutier. 

În urma impactului,  trei persoane au fost rănite. În evenimentul rutier sunt implicate 6 mașini. 

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Intervenția se află în desfășurare. 

„Intervenim cu 1 autospeciala de stingere cu apă și spumă, 1 descarcerare și 1 SMURD B de la Detașamentul Cernavodă. Accidentul este pe sensul de mers București - Constanța“, mai transmite sursa citată, potrivit ziuaconstanta

Tragedie în Portugalia. O fetiță de 8 ani a pierit în încercarea de a traversa un circuit de raliu

O fetiță de 8 ani și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină de raliu, în Portugalia, potrivit The Sun. Copila a fost acroșată de autoturismul care se deplasa cu mare viteză în timp ce aceasta traversa strada, după ce alte două fetițe făcuseră același lucru.

Presa locală transmite că fetița a crezut că ultimul automobil trecuse deja, așa că a hotărât să traverseze circuitul din Madeira. Ea a fost dusă la spital după incident, sâmbătă după-amiaza, însă a pierit la scurt timp după ce a fost internată.

Tragedia a avut loc în timpul celei de-a 63-a ediții a raliului vinului din Madeira, cel mai de prestigiu eveniment de automobilism din regiune. Martorii oculari au spus că două fetițe traversaseră fără probleme circuitul. „Sunt sigur că n-a văzut mașina venind, circula foarte rapid”, a spus un martor.

Președintele țării și organizatorii, mesaje oficiale

„Confirmăm din păcate că tânăra care a fost implicată în accident nu a reușit să supraviețuiască după ce a fost lovită. În aceste clipe grele am vrea să le transmitem condoleanțe familiei și prietenilor”, a transmis organizatorul cursei într-un comunicat.

Președintele Portugaliei, Marcelo Rebeldo de Sousa, a transmis: „Condoleanțele mele pentru familia și prietenii îndurerați” (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel