Accident cu şapte maşini, după o răfuială în trafic şi un furt de peste jumătate de milion de lei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Accident spectaculos în judeţul Ilfov seara trecută. Şapte autovehicule au fost implicate într-un carambol la finalul unei urmăriri ca în filme. Motivul? Un jaf de peste jumătate de milion de lei. 

Marți, în jurul orei 17:44, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au fost sesizați că în localitatea Jilava a avut loc un accident, în care au fost implicate mai multe autoturisme. După aproape zece minute, o altă persoană a sunat și a anunțat că nepotul său a fost implicat într-un accident și că anterior i-ar fi fost furată o geantă ce conținea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism parcat în fața imobilului de domiciliu, din localitatea Sintești.

Când polițiștii din Măgurele au ajuns la locul accidentului, nu au găsit persoanele bănuite de comiterea furtului, însă au găsit un autoturism, indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autori. Accidentul, în care au fost implicate șapte autovehicule, s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate.

Accidentul în lanț s-a soldat cu rănirea a trei persoane, precum și cu pagube materiale.

„În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora și stabilirea cu exactitate a situației și de fapt, și de drept, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, informează un comunicat de la IPJ Ilfov, conform Digi24.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel