Accident bizar pe scenă. Unei actrițe maghiare i-a căzut o bară în cap
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
teatrul maghiar cluj dece
teatrul maghiar cluj dece

O actriță a Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca a fost accidentată vineri seara în timpul piesei ”Cina festivă a lui Don Juan”. Artistei i-a căzut o bară din decor în cap și a fost transportată la spital, ITM Cluj declanșând o anchetă în acest caz.

”În cadrul spectacolului de teatru  desfăşurat, vineri seară, la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca a avut loc un incident, soldat cu rănirea unei actriţe, Petho Aniko, căreia i-a căzut în cap o bară care făcea parte din decor. Actriţa a fost transportată de urgenţă la spital, iar piesa a fost întreruptă. Din câte ştiu se simte bine”, a declarat purtătorul de cuvânt al Teatrului Maghiar de Stat Cluj-Napoca, Lorincz ildiko, potrivit Mediafax.

Directorul de îngrijiri din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Monica Costin, a declarat pentru sursa citată că actriţa a fost internată, vineri seară, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) şi avea un traumatism cranio-cerebral minor şi o contuzie la coloana cervicală. Starea ei nu a fost gravă, motiv pentru care a fost trimisă acasă, a explicat directorul.

Inspectoratul Teritorial de Muncă a anunțat că vor deschide o anchetă în acest caz.

Piesa "Cina festivă a lui Don Juan", după Tirso de Molina, este regizată de Matthias Langhoff şi a avut premiera la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca în 6 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel