Accident aviatic în Brazilia. Cântăreața Marilia Mendonca, de 26 de ani, a decedat
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Marilia Mendonca
Facebook - Marilia Mendonca
Marília Mendonça, o cântăreață braziliană extrem de îndrăgită, a murit la vârsta de 26 de ani într-un accident aviatic. 

Marília Mendonça, una dintre cele mai populare cântărețe contemporane din Brazilia, a murit într-un accident de avion la vârsta de 26 de ani, spun oficialii citați de BBC. Alte patru persoane, unchiul ei, producătorul ei și doi membri ai echipajului, au murit și ei în accidentul ce a avut loc într-o zonă rurală din sud-estul statului Minas Gerais.

A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.

Un nume celebru al muzicii sertanejo

Câștigătoare a unui Grammy Latin în 2019, Mendonça a devenit faimoasă pentru că s-a concentrat pe experiențele femeilor cu relații dificile. Mendonça, unul dintre cele mai mari nume ale muzicii sertanejo, și-a început cariera în adolescență și a devenit vedetă națională în 2016, cu un hit despre infidelitate. Era cunoscută drept „Regina Suferinței” în țara sa.

Anul trecut, concertele au fost anulate din cauza pandemiei, iar ea a cântat într-o serie de concerte online. Unul dintre ei a stabilit recordul celui mai vizionat stream live din lume, cu 3,3 milioane de spectatori în punctul de maximă audiență pe YouTube. În 2020, a fost cea mai ascultată artistă din Brazilia pe Spotify.

Mendonça, care are un fiu de doi ani, urma să cânte vineri seara la un concert în orașul Caratinga, la 12 km de locul accidentului. Cu câteva ore înainte de accident, ea a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care se pregătea să se îmbarce în avionul privat.

Inițial s-a transmis că ar fi în viață

Echipa cântăreței a spus inițial că aceasta este în viață și bine după ce a apărut vestea despre accident. Imaginile de la televizor au arătat ulterior aeronava avariată lângă o cascadă într-o zonă muntoasă.

După ce moartea ei a fost confirmată, fotbalistul brazilian Neymar a spus pe Twitter: „Refuz să cred, refuz”. Cântăreața Anitta a spus: „Nu-mi vine să cred. Vreau să cred că mai există speranță”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel