Accident aviatic devastator. Cel puțin 16 oameni au murit, după ce un avion de pasageri s-a prăbușit - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Accident aviatic devastator. Cel puțin 16 oameni au murit, după ce un avion de pasageri s-a prăbușit / Foto: Captură video Youtube
Accident aviatic devastator. Cel puțin 16 oameni au murit, după ce un avion de pasageri s-a prăbușit / Foto: Captură video Youtube
Cel puțin 16 oameni au murit, după ce un avion de pasageri s-a prăbușit.

Accident aviatic devastator în Nepal. Cel puţin 16 persoane şi-au pierdut viaţa duminică din cauza prăbuşirii unui avion de pasageri în oraşul Pokhara, din vestul Nepalului, transmite Agerpres, citând Reuters, AFP şi DPA.

Avionul decolase din capitala Kathmandu cu destinaţia Pokhara. Aparatul de zbor s-a prăbuşit între vechiul şi noul aeroport din oraşul Pokhara.



Cotidianul local Kathmandu Post a relatat că în avion, un model ATR-72 care aparţinea companiei Yeti Airlines, se aflau 68 de pasageri şi patru membri ai echipajului.

Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al companiei aeriene Yeti Airlines, Sudarshan Bartaula, care a precizat că sunt în desfăşurare operaţiunile de căutare a eventualilor supravieţuitori. Printre pasageri se aflau zece cetăţeni străini.

Echipele de salvare au sosit deja la locul incidentului şi încearcă să stingă focul, a declarat un responsabil local, Gurudutta Dhakal.

Reamintim că în luna noiembrie a anului trecut un avion de linie s-a prăbușit în Africa, iar 19 oameni au murit. Avionul, un ATR 42-500 al companiei private locale Precision Air, decolase din Dar es Salaam, capitala economică a Tanzaniei, şi avea 43 de persoane la bord, conform autorităţilor. Conform serviciilor de urgenţă, aterizarea aeronavei a fost împiedicată de ploile puternice şi de o ceaţă groasă. Precision Air este specializată în zboruri turistice în interiorul acestei ţări din estul Africii, având destinaţii populare precum Muntele Kilimanjaro şi rezervaţia naturală Serengeti. Victoria este cel mai mare lac din Africa. Vezi mai mult AICI.

VEZI ȘI: Un avion s-a prăbușit în largul Costa Rica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel