Academica Clinceni - Rapid, rezultat final. Ploaie de goluri în 'Groapă' - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după ce a învins Athletic Bilbao. Scor final - Foto: Aphiwat chuangchoem - Pexels
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după ce a învins Athletic Bilbao. Scor final - Foto: Aphiwat chuangchoem - Pexels
Academica Clinceni a condus la pauză, scor 1-0, însă Rapid s-a impus la final, scor 3-2.

Rapid Bucureşti a învins-o pe Academica Clinceni cu scorul de 3-2 (0-1), luni seara, în deplasare, pe Stadionul Dinamo din Capitală, în ultimul meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului.

Lanterna roşie a deschis scorul prin slovacul Denis Ventura (31), după ce portarul Horaţiu Moldovan a respins penalty-ul executat de francezul Thibault Moulin.

Lovitura de pedeapsă a fost acordată pentru un fault al lui Moldovan la ghanezul Michael Omoh. Rapid a egalat imediat după pauză, prin Adrian Bălan (52 - penalty), după ce lovitura de pedeapsă s-a repetat, portarul Andrei Ureche, care apărase în primă instanţă şutul lui Bălan, nepăstrând un picior pe linia porţii. Ureche îl faultase în careu pe Alexandru Ioniţă II.

VIDEO

Academica a trecut din nou în avantaj în min. 56, când portarul Ureche a degajat lung, omologul său Horaţiu Moldovan a ieşit complet aiurea la circa 20 de metri, iar argentinianul Juan Bautista Cascini a profitat şi a trimis în poarta goală. Rapid a înscris la scurt timp, tot din penalty (60), prin acelaşi Bălan, după ce Claudiu Belu a fost faultat de Paul Pîrvulescu.

Golul victoriei echipei oaspete a fost reuşit de Alexandru Dandea (86), care a reluat din drop de la 7-8 metri mingea centrată din corner de Rareş Ilie. Academica încheie turul de campionat pe ultimul loc, fără victorie şi cu doar patru puncte. Rapid e neînvinsă de cinci etape, în care are două victorii şi trei egaluri.

FC Academica Clinceni - FC Rapid Bucureşti 2-3 (1-0), Stadion Dinamo - Bucureşti

Au marcat: Denis Ventura (31), Juan Bautista Cascini (56), respectiv Adrian Bălan (52 - penalty, 60 - penalty), Alexandru Dandea (86). Thibault Moulin (Academica) a ratat un penalty în min. 31 (a apărat Horaţiu Moldovan).

Arbitru: Robert Avram (Piteşti); arbitri asistenţi: Gabriel Sabin Stroe (Piteşti), Ioan Alexandru Corb (Satu Mare); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureş) Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF. 

VEZI ȘI "U" Cluj urcă pe locul 2 în Liga a II-a după meciul cu FC Braşov Steagul Renaște / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel