Academica Clinceni - Dinamo Bucureşti, REZULTAT FINAL în Liga 1. Dezastru total pentru "câinii roşii"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Academica Clinceni şi Dinamo s-au înfruntat în etapa a 18-a a Ligii 1. 

Academica Clinceni, ultima clasată, a obţinut prima sa victorie din acest sezon a Ligii I de fotbal, 1-0 (1-0) cu Dinamo Bucureşti, vineri seara, pe teren propriu, la Giurgiu, în etapa a 18-a.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de căpitanul ilfovenilor, Răzvan Patriche (33), cu o lovitură de cap, la cornerul executat de Robert Ion.

Dinamo a început bine partida şi a ratat ocazii de gol prin Antonio Borduşanu (10 - bară, 26), Deian Sorescu (17), Cătălin Itu (17). În repriza secundă, echipa antrenată de Mircea Rednic a avut o singură mare ocazie, prin Cosmin Matei (61), scrie Agerpres.

Echipa din Clinceni, condusă de pe bancă la acest meci de interimarul John Ene, după demiterea lui Ionuţ Chirilă, venea după 17 meciuri fără victorie, patru egaluri şi 13 eşecuri.

Dinamo, penultima clasată, a ajuns la 15 meciuri (un tur de campionat) fără victorie, trei egaluri şi 12 eşecuri.

În tur, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-1.

FC Academica Clinceni - FC Dinamo Bucureşti 1-0 (1-0), Stadion Marin Anastasovici - Giurgiu
A marcat: Răzvan Patriche (33).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Alexandru Filip (Constanţa); arbitru de rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)
Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Paul Mincu (Bucureşti) - LPF

Jucătorii lui Dinamo, în lacrimi pe teren 

La finalul meciului, elevii lui Mircea Rednic au oferit o imagine care spune totul despre situația echipei.

Pe o ploaie măruntă și sâcâitoare, mai mulți jucători, printre care Steliano Filip și Cosmin Matei, s-a pus în genunchi pe teren și au pus capul pe iarbă, unde au stat câteva secunde, cu lacrimi în ochi.

Situația în care se află echipa a devenit una tragică. Dinamo a rămas fără victorie din 2 august, tot de la un meci cu Academica Clinceni. Se întâmpla tocmai în etapa a treia, când "câinii" s-au impus cu 3-1. De atunci au trecut 15 etape, scrie Digisport.ro.

La golaveraj, Dinamo are o situație dezastruoasă. A primit la fel de multe goluri, 39, ca și ultima clasată, Academica Clinceni, 39.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel