ACADEMIA DE SĂNĂTATE: Noutăți în PEDIATRIE, cu prof. dr. Aurel NECHITA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Dr Aurel Nechita. Foto: Facebook
Dr Aurel Nechita. Foto: Facebook
Prof. dr. Aurel Nechita, reputat pediatru român, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății și fost decan al Facultății de Medicină a Universității Dunărea de Jos din Galați este invitatul de luni, 19 iulie, de la ora 11.00, al prof dr Irinel Popescu, la o nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate. 

„La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl vom avea ca invitat pe domnul profesor Aurel Nechita, profesor de pediatrie la Facultatea de Medicină a Universității Dunărea de Jos din Galați, decan timp de 12 ani a acestei Facultăți și în prezent și parlamentar, vicepreședinte al Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților.

O să discutăm, evident, de problemele Pediatriei. Profesorul Nechita are o viziune integrată și ca șef al unui  Spital de Pediatrie din Galați, dar și ca parlamentar, organizator de Sănătate, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, o viziune integrată asupra rețelei de pediatrie din România și a problemelor cu care se confruntă aceasta”, a detaliat prof. dr. Irinel POPESCU, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, 19 iulie, de la ora 11.00 și reluată la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel