ACADEMIA DE SĂNĂTATE. Dr Dragoș Zafirescu: Totul despre transplantul de mână
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Dr. Dragoș Zamfirescu. Foto: Cristina Bobe / Facebook
Dr. Dragoș Zamfirescu. Foto: Cristina Bobe / Facebook
Dr Dragoș Zamfirescu, doctor în științe medicale, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, vine la Academia de Sănătate pentru a discuta despre transplantul de țesuturi compozite, în mod special cel de mână. 

„La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl vom avea ca invitat pe dr Dragoș Zamfirescu, director al Clinicii Zetta, centru de excelență în chirurgie plastică, estetică, microchirurgie reconstructivă și specialități conexe.

În continuarea suitei de emisiuni despre transplantul tisular, astăzi vom aborda la modul generic transplantul numit de țesuturi compozite, o să vedem cum se definește, despre ce este vorba, ce noutăți sunt, cam pe unde se află România în momentul de față în acest tip de transplant, foarte dificil de altfel, poate unul dintre cele  mai dificile și sub aspect tehnic, și sub aspect imunologic”, a detaliat prof dr Irinel Popescu. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, 5 iulie, de la ora 12.00 și reluată la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel